Резюмирано...

Детайлите и какво изминахме досега

След години професионално развитие идеологът следващ принципа "Мисли глобално, действай локално" и софтуерният инжинер, който знае до болка, че професионалист е този, който изпреварва проблемите, а не да бъде успоредно с тях. Крачката напред за основателите беше да покажат, че добрите идеи и смелите мечти получават своя "живот". "Живот", който получи името MedicFrame. Тази секция "За нас" нямаше да съществува без реална подкрепа от тези, които също мечтаят, не стоят пасивно и искат да подобрят мястото и Света където живеят. Така през 2017 година към идеята да се изгради цялостна Екосистема от софтуерни приложения и инструменти в Здравеопазването, (която до ден днешен продължава да бъде без алтернатива в глобален мащаб) се присъедини и липсващата фигура. Професионалист, с постоянна цел за промени към по-добро, управляващ здравни заведения повече от 10 години, познаващ поведението на последователите на Хипократ и посетителите на здравните заведения - пациентите.
Следваше единствено - стартът на промяната...

MedicFrame е факт

Първият ред е вече налице.
Решението - стартиране с изграждането на възможно най-лесната за работа интегрирана система за болнична и доболнична дейност и лаборатории

2017
2018
Интеграции

Не пропуснахме да изградим интеграциите с лабораторните анализатори, IoT и mHealth медицинските устройства за измерване на витални показатели бяха вече част от MedicFrame.

DHI Cluster основаване

Горди сме да бъдем част от основателите на Български клъстер за дигитални решения и иновации в здравеопазването. Партньорство с единна цел.

2018
2018
ISO & ISO

Минахме го и това. Не е от най-производителните моменти, които сме имали, но все пак вече са налице - MedicFrame e сертифицарана с ISO27001 & ISO9001

Болници Тракия и ДКЦ

Счупихме шампанското. Горди сме, че за две години, заедно с колегите, на които можеше да се разчита безрезервно създадохме от 0-та реални с работещи решения за структурата от 3 успоредни локации - Тракия

2019
Националната Хематология

Изровихме всички детайли. Вече знаем и дълбоките специфики на Онкохематологията. Единственото, което ни оставаше е да я опишем, визуализираме и изпълним. Започнахме процес по цялостна дигитализация. Много нощи без сън. Много know-how. Получи се. Струваше си!

2020
2021
И за да не е скучно

Имахме честта да направим живота по-лек и целесъобразен на още няколко мениджъри в сферата на здравеопазването. Дори без да се налага да ги посещаваме на място. На това му казваме Силата и свободата за развитие е да се отличаваш от статуквото. Да боравиш с Уеб-базирани технологии от настоящето, готови да посрещнат утрешните нужди.

Заслужена обратна връзка

Случайност или не, имахме честта успешният ни проект в Хематологията да получи изключителното внимание и позитиви. Можем да най-искрено да благодарим на сп.Капитал и Специализираната Болница по Хематология за специалното отразяване на това, какво свършиихме и постигнатите цели по дигитализация

Линк към сп.Капитал
2021
2021
2022, 2023, 2024...2030...2040.....∞

Продължаваме с напред пълни с идеи, желание за развитие, все повече и повече знания и умения, страст, мотивация...
Защото ние сме MedicFrame.

Нека се запознаем

В създаването на платформа от такъв ранг и безумно много, дори безброй "ако", ние от MedicFrame си повтаряхме - "Това не може да е истина". Е истина е. Разбрахме, че без хора във всички подобласти на здравеопазването, нещата може и да не се случат. За времето необходимо да изградим това, което вече направихме ни помагаха доста и с различни по умения и фокус хора. Ние знаем, че без тях нямаше да успеем.

Благодарности за...

Изразяваме хилядите ни благодарности към нашите приятели, отдадените към професията си, служители на здравните заведения, с които работихме и все така продължаваме да работим, партньори и консултанти. На тези, които не ни обърнаха гръб и на тези, които останаха с нас до момента, до който всички бяхме уверени, че успяхме...заедно!

Г-жа Доктор Консултант
Болнични процеси и лаборатории
Г-н Доктор Консултант
Болнични процеси
Г-н Доктор Консултант
Болнични, Наредби, НРД,
Г-жа Адмнистрация
Закони, Стандарт, НЗОК
Г-н Бизнес
Бизнес процеси, закони, протоколи
Г-н Здравен Бизнес
Законови детайли, процедури, контроли

Отправете вашите въпроси към MedicFrame ще отговори при първа възможност.

Разбира се, стараейки да откликнем на всички въпроси, се допуска забавяне в зависимост от приоритетните вече стартирани задачи.